Adverteren

WAAROM KIEZEN VOOR CIRCUBUILD? 

Met Circubuild geven we ontwerpers en bouwprofessionals de belangrijkste principes van circulair mee aan de hand van FAQ’s en casestudy’s, maar ook via andere relevante content als artikels, interviews, video’s, columns …

Daarnaast fungeert de website als een staalkaart van circulaire materialen en diensten en bedrijven die op de een of andere manier bijdragen aan circulair bouwen. Circubuild vormt zo een link tussen enerzijds ontwerpers en anderzijds fabrikanten en dienstenleveranciers. De product- en bedrijfsvoorstellingen vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de website.

Met Circubuild willen we echter niet aan greenwashing doen. Daarom hechten we bij de product- en dienstvoorstellingen enorm veel belang aan redactionele geloofwaardigheid. De circulaire producten en diensten die we voorstellen, worden altijd onderworpen aan een screening van drie onafhankelijke experten in circulair bouwen. Hun mening over de graad van circulariteit wordt bij elk product of elke dienst gepubliceerd. Dat oordeel is leerzaam voor de ontwerper of uitvoerder die het product of de dienst wil gebruiken, maar ook voor de fabrikant of leverancier van de dienst zelf. Circubuild wordt ondersteund door VIBE vzw, Pixii, Vlaanderen Circulair, Kamp C en NAV.

Circubuild biedt verschillende mogelijkheden om jouw circulair product of circulaire dienst in de kijker te plaatsen.

Bedrijfsvisibiliteit

Een partnerfiche op Circubuild groepeert al jouw gerelateerde nieuwsberichten, producten en andere informatie op een overzichtelijke manier.

Content

Breng onze lezers op de hoogte via een informatief artikel op onze website en in onze nieuwsbrief.

Bannering

Verschillende bannermogelijkheden op onze website en onze nieuwsbrief verhogen de visibiliteit van jouw bedrijf.

Interesse?

Ons salesteam licht graag vrijblijvend uit hoe Circubuild de bekendheid van jouw bedrijf en producten kan verhogen bij architecten.

Onze partners