In april en mei organiseert KUBUS, exclusief verdeler van Archicad in België en Nederland, onder de naam Archicad Experience enkele interactieve events over de BIM-software. Niet alleen KUBUS' eigen BIM Consultants demonstreren daarin de ins en outs van Archicad, ook architecten uit het werkveld bieden een inkijk in hun eigen workflow. Doordat Archicad de ontwerper in alle fases van het ontwerpproces inzicht geeft in de materialen die al dan niet gebruikt worden en in de milieu-impact die ze hebben, kunnen met de software circulaire materiaal- en ontwerpkeuzes gemaakt worden. Op 27 april gaat de Archicad Experience door in Leuven en zal architect Celine Styven van czaar vertellen hoe ze met Archicad duurzaam ontwerpt.

Er komen topics aan bod die niet meer weg te denken zijn uit de bouwwereld: van duurzaamheid tot presentatietechnieken en van uitvoeringsmodellen tot informatie-uitwisseling. Bovendien krijg je de kans om zelf, van tevoren óf tijdens het event, vragen te stellen aan de ervaren consultants van KUBUS.

Het programma op 27 april in Leuven ziet eruit als volgt:

  • 16 uur: ontvangst;
  • 16.30 uur: Celine Styven aan het woord;
  • 17 uur: mogelijkheid tot het stellen van vragen;
  • 17.10 uur: BIM Consultant Michiel Neven aan het woord;
  • 18 uur: mogelijkheid tot het stellen van vragen;
  • 18.10 - 18.45 uur: netwerkborrel met hapjes.

Inschrijven is gratis en kan via de link hiernaast. Wie erbij wil zijn doet dat best snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.