Circubuild-event op Batibouw | circubuild.be

Circubuild-event op Batibouw

Redactiebureau PalindroomVIBE vzw en Pixii organiseren op 3 maart op Batibouw een seminarie rond circulair bouwen. Ze doen dat in het kader van de lancering van Circubuild, een totaalproject rond circulair bouwen, dat bestaat uit deze website en een naslagwerk, dat tijdens het event zal worden gepresenteerd. 

Deze website werd eind oktober vorig jaar met de steun van VIBE vzw, Pixii, Vlaanderen Circulair, Kamp C en NAV gelanceerd door Redactiebureau Palindroom. Samen met een boek vormt de site een totaalproject rond circulair bouwen dat architecten en bouwprofessionals de belangrijkste principes van circulair bouwen wil bijbrengen en hen diverse bedrijven, producten en diensten voorstelt die van pas kunnen komen bij een circulair bouwproject.

Het Circubuild-boek wordt voorgesteld op Batibouw en Redactiebureau Palindroom besloot er een seminarie rond circulair bouwen aan vast te knopen. In het seminarie, dat doorgaat van 15 tot 17 uur, zal een round-up worden gegeven van circulair bouwen in België.

Het seminarie zal zowel in het Nederlands als Frans doorgaan. Verschillende experten ter zake nemen het woord, onder meer Bart Humbeeck (Pixii), Stijn Brancart (VIBE vzw) en Caroline Henrotay (Leefmilieu Brussel). Daarnaast worden vier circulaire producten of diensten in sneltempo voorgesteld. Afsluitend volgt een panelgesprek.

Belangrijk: het event bijwonen is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Wie niet komt opdagen zonder te verwittigen vóór 29 februari ontvangt een exemplaar van het boek Circubuild met daarbij een factuur voor een no show fee van 50 euro (excl. btw). De eerste 250 inschrijvers hebben recht op een gratis exemplaar van het naslagwerk. 

Het event, de website en het boek werden mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors van Circubuild: Derbigum, Schüco Belgium, Kloeckner Metals Belgium en Gyproc Saint-Gobain Construction Products Belgium.

Inschrijven kan via deze link


Praktisch

Waar? Brussels Expo, auditorium 500, tijdens Batibouw

Wanneer? 3 maart, van 15 tot 17 uur

Agenda overzicht