Op woensdag 19 oktokber gaat in Salons van Edel in Wilrijk de vijfde editie van Circulair Real Estate door, een jaarlijks evenement georganiseerd door Management Producties dat projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere actoren uit de bouw- en vastgoedsector samenbrengt om hen te inspireren rond circulair bouwen. Circubuild is ook dit jaar weer mediapartner van het event. Daarom zal net als vorig jaar een nieuwe overdracht van de Circubuild-award plaatsvinden tijdens het event en kunnen we via deze weg ook een korting op de deelnameprijs aanbieden.

De stappen die we maken zijn misschien nog klein, toch wordt het steeds interessanter om circulariteit toe te passen in de bouwsector. Niet alleen omdat bouwmaterialen schaarser en dus duurder worden, maar ook omdat hergebruik en zaken als remontabel bouwen uiteindelijk leiden tot een interessanter businessmodel voor vastgoedontwikkelaars.

De eerste circulaire vastgoedprojecten zijn of worden inmiddels afgerond. Wat kunnen we daaruit kunnen leren, kom je te weten op Circulair Real Etstate 2022, met interessante gastsprekers als onder meer Bart Cobbaert, architect-bestuurder bij DENC-STUDIO, Lieven De Groote, ingenieur-architect en co-owner bij MAKER Architecten en Alexander Huyghe, CEO van Revive. Het volledige programma vind je via de link hiernaast.

Via dezelfde link kan je je ook inschrijven. Als mediapartner mag Circubuild zijn lezers een korting van 50 euro op de deelnameprijs geven. Het enige wat je daarvoor moet doen is in het inschrijvingsformulier de promotiecocde CIRC50 invullen.