Pixii organiseert op 1 juni in Antwerpen een nieuwe Expert Day. Deze keer focust die op koolstofneutraal en passief renoveren. 

De passiefbouwstandaard blijft een bijzonder waardevolle norm. Als we aanvullend de volledige koolstofvoetafdruk mee in rekening brengen, dan blijkt bovendien dat in de meeste gevallen renoveren te verkiezen is boven nieuwbouw.

Heel wat producenten en ontwerpers hebben dat begrepen en slagen erin met de introductie van innovatieve producten, processen en methodes de zogenaamde retrofitting van gebouwen en wijken snel en hoogwaardig aan te pakken.

De Expert Day 'Koolstofneutraal en passief renoveren' van Pixii zoomt in op het thema, een van de grootste uitdagingen in de energietransitie in de bouwsector. Zoals elke Expert Day van Pixii zal er ook ruimte zijn om uitgebreid te netwerken en bij te praten met concollega's.

Inschrijven kan tot 25 mei om 8 uur via de link hiernaast. Via dezelfde link kan je ook het programma - met tal van boeiende sprekers - raadplegen, dat begint om 9 uur en eindigt om 15.15 uur met de netwerkdrink.

Pixii-leden betalen 180 euro (excl. btw), niet-leden 225 euro. Via de kmo-portefeuille geniet je 20 tot 30% korting. Werkgever of werknemers uit de vrije beroepen kunnen op een premie rekenen via Libertform en leerkrachten uit een bouwschool zijn gratis welkom.