WOODinc organiseert op 30 maart van 13 uur tot 14 uur een gratis webinar waarin het toelichting zal geven bij zijn innovatief circulair houtbouwsysteem om snel, gemakkelijk en op een betaalbare manier gebouwen te realiseren.

De zoektocht in de bouwsector naar kwaliteitsvol personeel die moeilijker en moeilijker wordt, het behoud van vakkennis dat daardoor onder druk komt te staan, de negatieve impact die de bouwsector vandaag nog altijd heeft op het milieu, de groeiende schaarste aan bouwmaterialen, de stijgende prijzen die daar het gevolg van zijn en permanent tijdstekort in onze drukke wereld. Aan al die problemen wil WOODinc iets doen met zijn circulair houtbouwsysteem Structurez, waarmee het zich zowel richt op de B2B- als op de B2C-markt.

Door de unieke light-CLT-methodiek kan een gebouw met Structurez volledig modulair en circulair uit hout gebouwd worden op een snelle, simpelere en tegelijkertijd zeer esthetische manier.

Tijdens het webinar leer je niet alleen meer over Structurez, maar ook over enkele andere oplossingen van het bedrijf. Daarnaast worden ook enkele projecten toegelicht die recent gerealiseerd werden met die oplossingen en kan je vragen stellen aan Eric Van de Heyning, oprichter van WOODinc.

Inschrijven kan via de link hiernaast.