Boek

Circubuild is een totaalproject rond circulair bouwen dat naast deze website ook een boek omvat, dat gelanceerd werd op Batibouw 2020. 

Het Circubuild-boek telt 280 pagina’s en wil een praktische gids zijn voor ontwerpers en bouwprofessionals die circulair (willen) (ver)bouwen. Naast een overzicht van bedrijven en producten en diensten die van pas kunnen komen bij circulair bouwen, bevat het boek ook 63 FAQ’s, een lexicon en enkele zeer representatieve circulaire casestudy’s. Net als de deze website werd het boek mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors van Circubuild: DerbigumSchüco BelgiumKloeckner Metals Belgium en Gyproc Saint-Gobain Construction Products Belgium.


Hoe bestellen?

Interesse? Stuur dan een mail naar info@circubuild.be met het adres waar het boek/de boeken geleverd mogen worden en jouw facturatiegegevens (inclusief btw-nummer). Wij bezorgen je vervolgens een mail met de factuur en sturen het boek/de boeken op naar het opgegeven adres.

De prijs van het boek bedraagt 18 euro (17 euro + 6% btw), de verzendingskosten 6 euro.

Wie meerdere exemplaren bestelt, krijgt een korting op die verzendingskosten.

Vanaf vijf bestelde exemplaren geldt ook een korting op de prijs per boek. Daarvoor wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

Hopelijk krijgt het Circubuild-boek een plaatsje op de boekenplank van iedereen die circulair bouwen een warm hart toedraagt.

Onze partners