Aanstekelijke circulaire verhalen van creatieve mensen

De Kortrijk UNESCO Design Region organiseert, met telkens twee weken tussen, drie vrijdagen lang het online event Creativity Streaming, waarin het in gesprek gaat met voorvechters van de circulaire economie. Er komen zowel ondernemers, ontwerpers, beleidsmakers als studenten aan het woord.

2021 moet het jaar van optimisme, hoop en een nieuwe doorstart worden. Designregio Kortrijk, sinds 2004 lid van het UNESCO Creative Cities Network wil het jaar dan ook inzetten met een knaller en organiseert daarom op vrijdag 15/01, 29/01 en 12/02 het het online event Creativity Streaming.

Designregio Kortrijk: “Drie vrijdagen trakteren wij de deelnemers op een portie inspiratie en aanstekelijkheid, bondig gebundeld tussen 13.30 en 14 uur." In de online sessies gaan we in gesprek met voorvechters van de circulaire economie. We laten zowel ondernemers, ontwerpers, studenten als beleidsmakers aan het woord, die elk op hun eigen manier bijdragen aan een meer duurzame samenleving."

“We brengen dus verhalen van gedreven en creatieve mensen uit de regio. Mensen die de streek iedere dag weer in beweging zetten en bevestigen waarom regio Kortrijk het UNESCO Design Region-label ontving. Ook best practices uit andere UNESCO Creative Cities of Design komen aan bod."

Designregio Kortrijk organiseert het event in samenwerking met Kortrijk Xpo en met steen van Vlaanderen Circulair

Meer info raadplegen en registeren kan via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners