Actieweek Green Deal Circulair Bouwen: bekijk het programma

Vandaag is de Actieweek van de Green Deal Circulair Bouwen van Vlaanderen Circulair begonnen, met als centraal thema communicatie. Het hele event gaat digitaal door, via Microsoft Teams. Een deel van het programma is voorbehouden voor deelnemers van de Green Deal Circulair Bouwen, maar de meeste delen kunnen ook door niet-leden gevolgd worden, mits inschrijving. Dat programma ziet eruit als volgt:

  • Maandag: de week opent met een plenair event met keynotes en de uitreiking van de Circular Building Award en de Pioneer Award van de Belgian Building Awards (10-12.30 uur). Vanaf 19 uur volgt er een GDCB-café.
  • Dinsdag vinden van 9 tot 17 uur Communities of Practices plaats. Die dag kunnen enkel deelnemers van de Green Deal Circulair Bouwen deelnemen. De sessies duren telkens 2 uur.
  • Woensdag kan je vanaf 13 uur (en niet vanaf 9 uur zoals op sommige plaatsen verkeerdelijk gecommuniceerd, red.) verschillende circulaire pilootprojecten en relevante cases virtueel bezoeken.
  • Donderdag gaan van 9 tot 17 uur workshops rond pilootprojecten en rond communicatie door. De sessies duren telkens anderhalf uur. Onder meer Circubuild geeft een learnshop rond juiste communicatie rond circulair bouwen.
  • Op vrijdag hebben de deelnemers de keuze uit verschillende evenementen.

Het volledige programma vind je hier. Ook inschrijven – dat kan per onderdeel – kan via die link.

Deel dit artikel:

Onze partners