Architectura Podcast maakt kans op Belgian Podcast Award!

De podcast van onze zusterwebsite Architectura is genomineerd voor een Belgian Podcast Award! Samen met negen andere podcasts maakt hij kans op de prijs in de categorie ‘Smartest podcast’. Stemmen kan nog tot 25 oktober via deze link.

The Belgian Podcast Awards zetten jaarlijks de beste Belgische podcastproducties in de kijker. Daarmee wil het talent erkennen en het bereik van de beste podcasts van ons land vergroten. Grote productiehuizen, onafhankelijke makers, radiozenders: iedereen maakt kans op een award. En dat in verschillende categorieën zoals onder meer Business, Comedy, Culture & Music, Documentary, Fiction, French Language Podcast, Lifestyle en Smartest Podcast.

De Architectura Podcast is genomineerd in die laatste categorie, waarin technologie, wetenschap en educatie centraal staan. In die podcast gidst Architectura de luisteraars doorheen de bouw- en architectuursector. Met relevante gasten worden maatschappelijke issues rond architectuur en bouw, de nieuwste bouwinnovaties en de meest fascinerende architecten en architectuur besproken. 

Al de Architectura Podcasts, waaronder ook enkele over circulair bouwen, kan je hier beluisteren. 

Deel dit artikel:

Onze partners