BDO kiest voor duurzame vloeren van Interface

BDO, met zo’n 100.000 medewerkers in meer dan 150 landen een van de vijf grootste accountants- en adviesorganisaties ter wereld, maakt er een erezaak van zijn kantoren innovatief en duurzaam in te richten met circulaire en biogebaseerde producten. In Nederland werken de huisvestingsadviseurs van BDO daarvoor samen met M+R interior architecture uit Eindhoven. Dat architectenbureau kiest voor alle BDO-projecten voor de vloerproducten van Interface. Een van de meest recente projecten is het BDO-kantoor in Amstelveen.

“Als sinds onze oprichting werken wij met producten van Interface”, vertelt Hans Maréchal, architect en oprichter van M+R interior architecture. “Omdat we duurzame tapijt- en vinyltegels willen gebruiken. De vloeren van Interface gaan lang mee, worden voor een groot stuk gemaakt van gerecycleerde materialen en bovendien neemt Interface ze na gebruik terug om ze elders opnieuw in te zetten of ze te recycleren. Daardoor zijn de vloeren CO2-neutraal of soms zelf CO2-negatief.”

BDO is volgens Maréchal niet alleen te spreken over de producten van Interface, maar ook over de adviserende rol die Interface vervult op het gebied van duurzaamheid. “Voor organisaties als BDO is het complex altijd volledig geïnformeerd te zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame kantoorlocaties en de inrichting ervan. Het is daarom belangrijk dat fabrikanten en leveranciers een adviserende rol hebben en hen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. En dat doet Interface voor BDO”, besluit de architect.

Meer over de Nederlandse samenwerking tussen BDO en Interface lees je hier.

Een van de meest recente projecten van Interface voor BDO in Nederland, is het BDO-kantoor in Amstelveen, waar zowel tapijt- als vinyltegels werden gebruikt.

Deel dit artikel:

Onze partners