Beddeleem Circulair opgenomen op Opalis

Opalis, een Belgische website die aan de hand van verschillende rubrieken de toepassing van hergebruikmaterialen in bouw- en renovatieprojecten wil vergemakkelijken, heeft Beddeleem Circulair toegevoegd aan haar databank.

Beddeleem Circulair is, zoals de naam doet vermoeden, het circulaire gamma van Beddeleem. Het gaat om oplossingen die circulair werden ontworpen en al een (of meer) levens(s) achter de rug hebben. Beddeleem stond zelf in voor de recuperatie.

Het Beddeleem-aanbod op Opalis bestaat momenteel voornamelijk uit JB FRAME-systeemwanden, JB 2000-scheidingswanden, JB 4000-glaswandsysteem, de JB QBE-boxen en bijbehorende deuren. Gemiddeld is er steeds meer dan 500 m² aan wanden beschikbaar. Die productlijnen, die al meer dan 30 jaar bestaan, zijn nog steeds compatibel met huidige systemen. Eventuele aanvullingen of passtukken die nodig mochten zijn kunnen daardoor gewoon nieuw aangekocht worden. De materialen zijn vooral geschikt voor kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en kantooromgevingen.

Beddeleem is op Opalis te vinden onder de rubriek Handelaars.

Deel dit artikel:

Onze partners