Bestel je exemplaar van het Circubuild-boek!

Tijdens het Circubuild-event op Batibouw op dinsdag 3 maart werd het gelijknamige boek voorgesteld aan het grote publiek. De aanwezigen kregen een gratis exemplaar, maar sinds die dag is het naslagwerk voor circulair bouwen ook gewoon te bestellen. Onderaan dit artikel lees je hoe dat kan.

Het Circubuild-boek is, net als deze gelijknamige website, een initiatief van Redactiebureau Palindroom, met steun van Kamp C, Netwerk Architecten Vlaanderen, Vlaanderen Circulair, VIBE vzw en Pixii. Het telt 280 pagina’s en wil een praktische gids zijn voor ontwerpers en bouwprofessionals die circulair (willen) (ver)bouwen. Naast een overzicht van bedrijven en producten en diensten die van pas kunnen komen bij circulair bouwen, bevat het boek ook 63 FAQ’s, een lexicon en enkele casestudy’s. Net als de gelijknamige website, werd het boek mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors van Circubuild: DerbigumSchüco BelgiumKloeckner Metals Belgium en Gyproc Saint-Gobain Construction Products Belgium.

Op Batibouw werd het boek tijdens het Circubuild-event op 3 maart voorgesteld aan het grote publiek. De aanwezigen kregen een gratis exemplaar, maar sindsdien is het boek tegen een democratische prijs ook te bestellen.


Hoe bestellen?

Interesse? Stuur dan een mail naar info@circubuild.be met het adres waar het boek/de boeken geleverd mogen worden en jouw facturatiegegevens (inclusief btw-nummer). Wij bezorgen je vervolgens een mail met de factuur en sturen het boek/de boeken op naar het opgegeven adres. De prijs van het boek bedraagt 18 euro (17 euro + 6% btw), de verzendingskosten 6 euro. Wie meerdere exemplaren bestelt, krijgt een korting op die verzendingskosten. Vanaf vijf bestelde exemplaren geldt ook een korting op de prijs per boek. Daarvoor wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

Hopelijk krijgt het Circubuild-boek een plaatsje op de boekenplank van iedereen die circulair bouwen een warm hart toedraagt.

Deel dit artikel:

Onze partners