Circubestek, platform voor circulaire bestekteksten: schrijf je in voor de speeddates

Heb je als fabrikant of verdeler circulaire materialen of technieken in het productgamma en wens je dat die meer voorgeschreven worden door architecten en andere voorschrijvers? Circubestek vormt daarvoor het ideale platform, zeker omdat deze materialen ook zullen opgenomen worden in het moederlastenboek van VMSW en in de lastenboeksoftware van C3A. Maar hoe load je circulaire bestekteksten up in het platform? De initiatiefnemers geven daarover meer tekst en uitleg tijdens een infomoment waarin ze zullen werken met speeddates.

Circubestek, een initiatief van VIBE, Redactiebureau Palindroom en BLIEBERG architects of a circular economy wordt een platform waar voorschrijvers gemakkelijk bestekteksten kunnen terugvinden van circulaire materialen en technieken. De producten worden door de initiatiefnemers gescreend op hun circulariteit.

Via een invulformulier in Google Forms, te bereiken via deze link, kan je zelf bestekteksten uploaden en bijkomende info doorsturen. Om het proces te vergemakkelijken en het project nog meer te duiden, organiseren de bedrijven achter Circubestek een speeddate waarbij elke klant gedurende 15 minuten uitleg op maat kan vragen over het platform en over de manier waarop de input ingegeven moet worden. Die infosessie op maat zal plaatsvinden op 14 maart tussen 14 en 16.30 uur. Om eraan deel te nemen, volstaat het een mail te sturen naar rik@palindroom.be. Laat in de mail wel zeker weten welke producten je wenst op te laden. Als je al specifieke vragen hebt, mag je die ook doorsturen, zodat ze op voorhand al bekeken kunnen worden.

Voor meer informatie over dit project verwijzen we je graag door naar de voorlopige website www.circubestek.be, waar je ook een link vindt naar het formulier voor het uploaden van bestekteksten. 

Deel dit artikel:

Onze partners