Circubuild-boek nu ook verkrijgbaar in het Frans!

Het Circubuild-boek is nu ook verkrijgbaar in het Frans. De Franstalige versie van deze website was al een tijdje online en dus kon een boekversie niet achterblijven. Onderaan dit artikel lees je hoe je het kan bestellen.

Het Franstalige boek is net als de Nederlandstalige versie een initiatief van Redactiebureau Palindroom, maar deze keer met steun van enkele Waalse organisaties. Dat zijn Bruxelles Environnement, Build.Circular, Cluster CAP Construction, Confédération Construction Bruxelles-Capitale, Confédération Construction Wallone, ecobuild.brussels, Greenwin, Service Public de Wallonie (dép. développement durable) en Union Wallonne des Architectes.

Het boek wil net als de gelijknamige website en het Nederlandstalige boek een praktische gids zijn voor ontwerpers en bouwprofessionals die circulair (willen) (ver)bouwen. Naast een overzicht van bedrijven en producten en diensten die van pas kunnen komen bij circulair bouwen, bevat het boek ook meer dan 60 FAQ’s, een lexicon en enkele casestudy’s. Die voorbeeldprojecten zijn uiteraard niet in Vlaanderen, maar wel in Brussel, Wallonië en Luxemburg.

Net als de Nederlandstalige en Franstalige versie van de gelijknamige website en het Nederlandstalige boek, werd het het Franstalige boek mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors van Circubuild: DerbigumSchüco BelgiumKloeckner Metals Belgium en Gyproc Saint-Gobain Construction Products Belgium.


Hoe bestellen?

Interesse? Stuur dan een mail naar info@circubuild.be met het adres waar het boek/de boeken geleverd mogen worden en jouw facturatiegegevens (inclusief btw-nummer). Wij bezorgen je vervolgens een mail met de factuur en sturen het boek/de boeken op naar het opgegeven adres. De prijs van het boek bedraagt 18 euro (17 euro + 6% btw), de verzendingskosten 6 euro. Wie meerdere exemplaren bestelt, krijgt een korting op die verzendingskosten. Vanaf vijf bestelde exemplaren geldt ook een korting op de prijs per boek. Daarvoor wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

Hopelijk krijgt ook het Franstalige Circubuild-boek een plaatsje op menig boekenplank.

Deel dit artikel:

Onze partners