Circubuild in nieuw kleedje!

Circubuild steekt in een nieuw kleedje. De nieuwe look maakt deel uit van een volledige rebranding van Palindroom, het contentbureau achter de website. Aan de inhoud verandert weinig: we blijven het laatste nieuws rond circulair bouwen op de voet volgen om het u te serveren in de vorm van artikels, casestudies, columns en video's. Ook de FAQ-rubriek en de databank met (gescreende!) producten en diensten die interessant kunnen zijn voor iedereen die circulair wil bouwen, blijven bestaan. Nieuw is wel dat we voortaan ook maandelijks een Circubuild Podcast serveren rond een circulair bouwproject, een bepaald aspect van circulair bouwen of een nieuwe trend op het vlak van circulair bouwen.

Met de nieuwe huisstijl beoogt Palindroom, hét contentbureau met een hart voor architectuur en bouw, meer uniformiteit in zijn projecten en activiteiten. Zo is het nu onmiskenbaar dat Circubuild een portaalsite is van Palindroom en een zusterwebsite van Architectura, die andere website van het contentbureau: de kleuren en de nieuwe logo's spreken voor zich. Lezers van Architectura zullen voortaan dan ook nog makkelijker hun weg vinden op Circubuild.

Daarnaast is Circubuild met 7.000 unieke bezoekers per maand inmiddels ook uitgegroeid tot een volwaardig nieuws- en kennisplatform voor (circulaire) bouwprofessionals, wat de investering in de nieuwe look en nog meer gebruiksvriendelijkheid ook verantwoordt.

De grootscheepse rebranding van Palindroom, opnieuw een mijlpaal voor het bedrijf dat intussen al twaalf jaar op de teller heeft, houdt echter meer in dan enkel een esthetische opsmuk. Ze is ook illustratief voor de nieuwe weg die het contentbureau al enkele jaren bewandelt. Daarover lees je hier meer.

Veel leesplezier op de vernieuwde website!

Deel dit artikel:

Onze partners