Circulaire experten delen hun kennis op circleaid.be

Circleaid, een initiatief van Vlaanderen Circulair en OVAM, met medewerking van Agentschap Innoveren & Ondernemen, is een nieuwe website die experten in circulaire economie hun kennis wil laten delen met innovatieve starters of bedrijven met praktische vragen rond circulair ondernemen. Al heel wat experten met kennis rond circulair bouwen gaven zich inmiddels op als begeleider.

Wie een vraag heeft over circulair bouwen, circulair aankopen, circulaire businessmodellen … kan voortaan terecht op de website circleaid.be, een initiatief van Vlaanderen Circulair en OVAM, met medewerking van Agentschap Innoveren & Ondernemen. De website biedt experten in circulaire economie een platform om hun kennis te delen met starters of gevestigde bedrijven die het over een circulaire boeg willen gooien. Het gebruik van circleaid.be is volledig gratis.

De experten geven advies of tekenen een begeleidingstraject uit waarbij de starters of bedrijven al doende (bij)leren. Naast een individuele aanpak is er ook de mogelijkheid in te schrijven voor groepstrajecten.

Een blik op het aanbod begeleiders leert dat daar al heel wat experten met kennis rond circulair bouwen en ontwerpen bij zijn, met onder andere Jeroen Vrijders van WTCB, experten in ecodesign en begeleiders die architecten en studiebureaus helpen meer circulair te werk te gaan.

Ben je zelf een expert in specifieke aspecten van de circulaire economie en wil je anderen laten profiteren van je kennis? Registreer je dan vandaag als begeleider op circleaid.be!

Deel dit artikel:

Onze partners