Classified Cycling kiest bewust voor circulair gamma van Beddeleem

Als fabrikant van drivetrains of aandrijflijnen voor fietsen draagt Classified Cycling duurzaamheid hoog in het vaandel. De scale-up koos daarom voor de inrichting van zijn kantoren in de naar een ontwerp van Gestalt gerenoveerde chocoladefabriek op het Antwerpse Damplein bewust voor het Beddeleem Circulair-gamma.

De toegepaste JB FRAME-glaswanden en -deuren komen van urban mining en kregen dus een tweede leven in het Antwerpse kantoor van Classified Cycling. Ze kunnen laten makkelijk gedemonteerd worden om elders nog eens te worden hergebruikt, wat de ecologische impact van het project aanzienlijk verlaagt.

Ook de toegepaste JB QBE box-in-boxsystemen kunnen later makkelijk worden gedemonteerd om elders te worden hergebruikt, in hun volledigheid of opgedeeld in onderdelen. JB QBE was omwille van de grote plafondhoogte de ideale oplossing om de afgesloten lokalen te creëren. De losstaande en complete boxen, met wanden, plafond en ventilatie, zijn uiterst geschikt als "bubbles" in de grote open ruimtes die de voormalige chocoladefabriek rijk is.

Deel dit artikel:

Onze partners