Create Circular Workspaces: lees de digitale versie van het Beddeleem Duurzaamheidsrapport 2023

Create Circular Workspaces; zo luidt een van de drie hoofddoelen van Beddeleem, producent en leverancier van verplaatsbare systeemwanden, verplaatsbare boxen, kantoormeubilair en klimaatplafonds. In het duurzaamheidsrapport 2023 – geschreven in het Engels – dat het bedrijf onlangs publiceerde en ook digitaal beschikbaar is, lees je hoe het daar vorig jaar concreet werk van maakte.

Beddeleem wil toekomstbestendige werkplekken realiseren. De fabrikant doet dat aan de hand van drie hoofddoelen: Create Circular Workspaces, Contribute to a Cool Planet en Comitted to People ofte het creëren van circulaire werkplekken, het bijdragen aan een koelere planeet en en een toewijding aan mensen.

In het duurzaamheidsrapport 2023 lees je hoe Bedeleem vorig jaar concreet werk maakte van elk van die doelen en hoe het duurzaamheid zo nog meer integreerde in de eigen activiteiten. Ook de targets voor de toekomst werden in het rapport geformuleerd, net als de wijze waarop Beddeleem de voortgang daarvan zal meten en rapporteren.

De downloadbare digitale versie van het Duurzaamheidsrapport 2023 van Beddeleem is via deze link te raadplegen in de vorm van een handig flip book.

Bron: Beddeleem

Deel dit artikel:

Onze partners