DAM architecten lanceert met MAD house kleinschalige plug-inwoning

Nog dit jaar presenteert DAM architecten uit Antwerpen zijn MAD house, een kleinschalige plug-inwoning die multifunctioneel kan ingezet worden. De modulaire wooneenheid is volledig opgetrokken uit gezonde materialen. Aan de ontwikkeling van MAD house ging een jaar onderzoek vooraf.

Een aanbouw of dakverdieping, een tuinkamer of atelier ... De kleinschalige plug-inwoning MAD house kan multifunctioneel ingezet worden. Een MAD house kan zelfs geschakeld en gestapeld worden tot een zorgwoning, kangoeroewoning of zelfs een volledig cohousingproject. MAD house is lang niet de enige modulaire wooneenheid op de markt maar wil het verschil maken met andere 'tiny houses' door volledig in te zetten op gezonde materialen.


Ideaal voor inbreiding en verdichting

DAM architecten wil met MAD house ons bestaand patrimonium ook optimaliseren. De modulaire wooneenheid is de ideale oplossing voor inbreiding en verdichting.


Box met technieken

Een MAD house bevat ook een uitgekiende box waarin alle technieken zitten en kan ook geleverd worden met sanitaire voorziening en keukentje. De plug-inwoning zal beschikbaar zijn in enkele varianten afhankelijk van het aantal bewoners. Aan het einde van haar levensduur kan de modulaire wooneenheid gedemonteerd worden om elders te worden geremonteerd. 

Deel dit artikel:

Onze partners