Demonstreer je circulaire oplossing op de volgende actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen

Op de volgende actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen, op 2 juni, organiseert Möbius een demomarkt voor circulaire materialen, producten en technieken. Het is nog op zoek naar standhouders en doet via deze weg een warme oproep aan fabrikanten en leveranciers van dat soort oplossingen om zich aan te melden. 

Bij de volgende actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen, op 2 juni in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel, staat de rol van de materiaalproducten- en leveranciers centraal.

Op een interactieve demomarkt krijgen zij die dag dan ook de kans om hun materialen, producten of technieken in de kijker te zetten. Zowel tijdens de middag als in het tweede tijdslot van de namiddag kunnen deelnemers aan de actiedag de markt vrij bezoeken.

Wil je met jouw organisatie ook een demonstratie brengen op de actiedag op 2 juni? Schrijf je dan in via dit formulier.

Elk bedrijf met een circulaire oplossing is welkom om die te komen tonen op de demomarkt. Aan de actiedag zelf, de tweede van dit jaar, kunnen zoals de traditie inmiddels betaamt, echter enkel leden van de Green Deal Circulair Bouwen deelnemen. Zij kunnen zich inschrijven door in te loggen in de GDCB-zone op de website van de Green Deal Circulair Bouwen. Zodra klaar, zal daar ook het volledige programma van de dag beschikbaar zijn

Deel dit artikel:

Onze partners