Gevraagd: mening bouwprofessionals over grondstoffenschaarste

Als onderdeel van een opdracht voor Construcity.Brussels het vroegere – BRC bouw – vervolledigt EcoRes het onderzoek over de impact van de circulaire economie op de bouwnijverheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met een nota over de impact van de prijsinstabiliteit en de tekorten aan bouwmaterialen op de activiteiten van bouwprofessionals en op de ontwikkeling van de circulaire economie. Het heeft daarvoor een enquête opgesteld en doet een warme oproep aan de bouwwereld om ze in te vullen. Dat duur slecht enkele minuten en kan via deze link.

De bevraging is in de eerste plaats gericht op bouwprofessionals die rechtstreeks afhankelijk zijn van grondstoffen, maar evengoed op ontwikkelaars of architecten, wiens activiteiten de tijdelijke grondstoffenschaarste en de daarmee gepaard gaande prijsinstabiliteit, vooral door COVID-19, onrechtstreeks ook beïnvloeden.

EcoRes is een adviesbureau voor duurzame ontwikkeling dat bedrijven, overheidsorganisaties en gebieden ondersteunt bij de overgang naar een regeneratieve economie. Sinds 2007 levert EcoRes diagnostische en ondersteunende diensten met betrekking tot duurzaamheid.

Deel dit artikel:

Onze partners