Gezocht: circulaire bouwprojecten voor Circubuild!

Heeft jouw ontwerpbureau recent circulaire bouwprojecten gerealiseerd of binnengehaald die aandacht verdienen op Circubuild? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw ontwerp binnenkort op onze website. 

Sinds enkele maanden sturen we onze Circubuild-nieuwsbrief wekelijks en niet langer tweewekelijks uit. Elke dinsdag schotelen we ontwerpers, fabrikanten en andere bouwprofessionals het laatste nieuws op het vlak van circulair bouwen in Vlaanderen en daarbuiten voor. Daarvoor zijn we steeds op zoek naar interessante circulaire bouwprojecten.

Heeft jouw ontwerpbureau recente projecten die het publiceren waard zijn op Circubuild in de vorm van een casestudy of een projectartikel? Geef ons dan een seintje via een mailtje naar info@circubuild.be en bezorg ons een ingevuld exemplaar van een van de twee invulformulieren die je hier en hier vindt.

Zowel recent gerealiseerde projecten als projecten in voorbereiding of in uitvoering komen in aanmerking. Hou er wel rekening mee dat we ons niet zozeer focussen op particuliere woningen, maar eerder op de grotere projecten in de utiliteitsbouw. Ook hebben we kwalitatief beeldmateriaal nodig om artikels te publiceren. Foto’s (met vermelding van copyrights) en renderings kunnen allebei.

Alvast bedankt voor jouw medewerking namens het Circubuild-redactieteam!

Deel dit artikel:

Onze partners