Houtconnect officieel gelanceerd

Met het online gaan van de website en het versturen van een eerste nieuwsbrief werd Houtconnect vorige week woensdag, 27 maart, officieel gelanceerd. Houtconnect is een online b2b-platform dat nieuws brengt over houtbouw en gedragen wordt door zes partners actief in die sector.

Houtconnect brengt een boeiende mix van nieuws rond houtbouw: beschrijvingen van (internationale) projecten, productinnovaties, technische artikels, dubbelinterviews met een opdrachtgever en architect bedreven in houtbouw … Het platform wil de b2b-sector zo inspireren rond en warm maken voor houtbouw.

Het houtbouwplatform wordt gedragen door zes partners die – elk met hun specifieke expertise – actief zijn in houtbouw: Ecohuis, Houthandel Paulussen, ISOPROC, PUUR Bouwen, Sidati en Sweco. Palindroom, het contenbureau dat ook achter Circubuild en Architectura zit, beheert de website en verzorgt het redactiewerk.

Houtconnect zal jaarlijks zes nieuwsbrieven uitsturen – meer als er meer partners zouden bijkomen – die telkens de nieuwste content op de website bundelen. Inschrijven op die nieuwsbrief kan via deze link.

Interesse om Houtconnect-partner te worden? Stuur dan een mailtje naar info@houtconnect.be.

Deel dit artikel:

Onze partners