Inschrijven voor de Expert Day ‘Circulariteit in technieken’ van Pixii kan vanaf nu

Het is sinds gisteren mogelijk om je in te schrijven voor de Expert Day ‘Circulariteit in technieken’ die Pixii op 29 november organiseert. Pixii meent dat er nood is aan de studiedag, omdat volgens de organisatie de nadruk meestal gelegd wordt op circulair ontwerp en op materialen wanneer het over circulair bouwen gaat.

“Technische installaties, elektriciteit, verwarming en koeling moeten regelmatiger worden onderhouden en vernieuwd dan de rest van een gebouw. Ze bevatten veel waardevolle grondstoffen en materialen en bieden op die manier grote kansen om de circulariteit van gebouwen op een hoger niveau te tillen”, motiveert Pixii de Expert Day ‘Circulariteit in technieken’.

In de Expert Day komen specialisten uit diverse werkdomeinen aan het woord en zal er, zoals altijd het geval is in de Expert Days van Pixii, ook veel aandacht zijn voor praktijkcases.

Onder meer Michaël Joris van ETAP en Toon Possermiers van Cenergie zullen het woord nemen tijdens de studiedag. Waar Joris zal uitleggen hoe de verlichtingsproducent circulariteit op de werkvloer introduceert, zal Possemiers dieper in op de praktijkkant.

De Expert Day ‘Circulariteit in technieken’ gaat door op 29 november van 8.30 tot 17 uur in Gent. Inschrijven of extra info raadplegen kan sinds gisteren via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners