Interface breidt CO2-neutrale collecties Works en Employ uit

Vloerenfabrikant Interface lanceert vandaag nieuwe producten en kleuren in zijn Works- en Employ- collecties. De uitbreidingen zijn, net als alle andere oplossingen van Interface, gedurende de volledige productlevenscyclus CO2-neutraal, onafhankelijk geverifieerd via het Carbon Neutral Floors-programma.

De Works-collectie telt met Works Element, Works Effect en Works Sense drie nieuwe producten die geïnspireerd zijn op natuurlijke texturen, zoals het kraseffect dat wordt aangetroffen in ijs- en rotsformaties. De producten in de Works-collectie zijn voortaan verkrijgbaar in negen kleurstellingen: de grijze tinten Shell, Haze en Ebony, de natuurlijke blauwe tinten Lakeside en Adrift, de warme tint Honey en de minerale en aardetinten Canyon, Cactus en Mint.

De Employ-collectie kreeg één nieuwe product: de Employ Constant. Die vierkante tegel is voorzien van meerkleurige garens en beschikbaar in acht kleurstellingen, die alle passen bij de de kleuren van Employ Loop. De Employ Constant is ook zo ontworpen dat hij goed te combineren is met de collecties Works Sense, Works Element en Works Effect.

De Employ Loop-tegel kreeg dan weer 36 nieuwe kleurstellingen, die energieke, ‘poppy’ en gedempte tinten toevoegen aan de bestaande kleuren. Employ Loop bestaat overigens voor 75% uit gerecycleerde en biogebaseerde materialen.

Zowel de Works- als Employ-collectie is verkrijgbaar in vierkante tegels van 50 op 50 cm en gemaakt met Interfaces CQuest Bio Backing, een tapijtrug gemaakt van hernieuwbare en gerecycleerde materialen die op stand-alone basis CO2-negatief is.

Wie meer info wil over de twee collecties kan daarvoor contact opnemen met Interface via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners