Jouw circulair bouwproject op Circubuild? Bezorg ons je input!

Heeft jouw ontwerpbureau recent circulaire bouwprojecten binnengehaald of gerealiseerd die je graag op Circubuild zou zien verschijnen? Bezorg ons er input over en we brengen er graag een artikel over! Hoe je dat kan doen, lees je in dit artikel.

Om onze wekelijkse newsflashes en maandelijkse nieuwsbrieven te vullen, zijn we steeds op zoek naar input over circulaire bouwprojecten. Dat mogen zowel projecten zijn die zich in (voor)ontwerpfase bevinden, als projecten in uitvoering of recent opgeleverde projecten. De input verwerken we tot een casestudy of een projectartikel. In eerste instantie focussen we met Circubuild op de grotere projecten in de utiliteitsbouw, maar ook info over particuliere woningen is zeker welkom.

De input aanleveren kan via een formulier dat je ingevuld naar info@circubuild.be of wouter@palindroom.be stuurt. Het invulformulier om input aan te leveren voor een casestudy kan je hier downloaden, dat om info aan te leveren voor een projectartikel via deze link. Met een bestaande projectfiche kunnen we ook aan de slag - dan krijgt het artikel sowieso wel de vorm van een projectartikel.

Vergeet niet om ons ook renders of foto's te bezorgen, met vermelding van copyright. Het hoeven geen hogeresolutiebeelden te zijn.

Alvast bedankt voor jouw medewerking namens het Circubuild-redactieteam!

Deel dit artikel:

Onze partners