KAMP C organiseert netwerkevents in het kader van The Exploded View Beyond Building

Kamp C organiseert in mei in het kader van The Exploded View Beyond Building, de expo waarvoor het momenteel gastheer is, drie interessante events voor bouwprofessionals rond circulair bouwen.

Op 4 mei organiseert het in samenwerking met Bouwunie een netwerkevent rond biogebaseerde alternatieven voor dak- en gevelbekleding, plaatmateriaal en isolatie.

Het netwerkevent dat vijf dagen later, op 9 mei, gepland staat en georganiseerd wordt samen met Rurant, draait rond de vraag hoe de landbouw waardevolle grondstoffen kan leveren voor biogebaseerde bouwtoepassingen. Dat event gaat door van 9 tot 13 uur.

Het laatste event organiseert Kamp C in samenwerking met AR-TUR en gaat door op 23 mei, van 18 tot 21.30 uur. Op het programma staat een rondleiding door The Exploded View Beyond Building, de expo die momenteel loopt op de terreinen van Kamp C en een installatie omvat die volledig opgebouwd werd met biogebaseerde en circulaire materialen.

Alle events gaan door op de site van Kamp C in Westerlo. De deelnameprijs van het op 4 en dat 23 mei bedraagt 50 euro. Deelname aan het event op 9 mei is gratis.

Meer info raadplegen over en inschrijven voor de events kan via de volgende links:

Deel dit artikel:

Onze partners