Kamp C zoekt vrijwilligers om rondleidingen te geven in ’t Centrum

Kamp C is op zoek naar vrijwilligers die rondleidingen willen geven in zijn circulaire kantoorgebouw in Westerlo, dat de naam ’t Centrum draagt. Wie interesse heeft, is van harte welkom op de inspiratiesessie die Kamp C op 5 maart organiseert.

Kamp C, het autonoom bedrijf van de provincie Antwerpen voor duurzaamheid en innovatie in de bouw, zoekt meer bepaald mensen die duurzaam en circulair bouwen belangrijke thema’s vinden en/of nieuwsgierig zijn hoe biogebaseerde en circulaire materialen kunnen worden toegepast bij de realisatie of renovatie van gebouwen. Een bepaalde opleiding is zeker niet vereist!

Tijdens de inspiratiesessie op 5 maart geeft Kamp C zelf een rondleiding van een uurtje door ’t Centrum, als voorbeeld. Geïnteresseerden zijn welkom om 17 uur. De rondleiding, om 17.30 uur, wordt voorafgegaan door een welkomstwoordje. Na de rondleiding, om 18.30, kunnen de aanwezigen nog tot 19 uur genieten van een hapje en een drankje.

Interesse? Schrijf je dan in via een mailtje naar ronleidingen@kampc.be.

Kan je er op 5 maart niet bij zijn maar wil je wel graag deel uitmaken van het vrijwilligerskorps van Kamp C? Stuur dan een mailtje naar info@kampc.be.

Deel dit artikel:

Onze partners