Leer meer over de hennepisolatie van IsoHemp tijdens bezoek aan werf en gerenoveerde hoeve

Op 23 juni en 2 juli organiseert IsoHemp een seminarie en workshop in respectievelijk een gerenoveerde hoeve in Hove en een renovatiewerf in Dikkele, twee projecten waarin IsoHemps hennepblokken werden toegepast als isolatie.

Zowel de gerenoveerde geklasseerde hoeve in Hove als de hoeve in Dikkele die momenteel een verbouwing ondergaat, werden langs de binnenkant geïsoleerd met de hennepblokken van IsoHemp.

Omdat het isoleren van een oud gebouw langs de binnenkant geen sinecure is en om een idee te geven van de voordelen en het comfortgevoel dat de hennepblokken creëren, nodigt IsoHemp al wie dat wil uit om gratis een kijkje te komen nemen in de twee woningen. Een team van IsoHemp én de architecten van het project zullen telkens de nodige uitleg verschaffen en antwoorden op alle mogelijke vragen.

Op 23 juni wordt het bezoek opgevat als een seminarie en zal vooral worden gefocust op de voordelen van isoleren met hennepblokken. Op 2 juli krijgt het bezoek de vorm van een workshop en zal vooral de praktische kan belicht worden. De workshop is dus vooral interessant voor mensen die hun huis zelf willen renoveren en daarbij hennepblokken willen gebruiken.

Het volledige programma raadplegen en inschrijven kan via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners