Leer meer over middelhoge houtbouw in de Masterclass Mid-rise Timer Architecture

Universiteit Antwerpen en Universiteit Hasselt organiseren op 5, 6 en 7 juni in Antwerpen de Masterclass Mid-rise Timer Architecture, een inzichtelijke masterclass over middelhoge houtbouw. Daarin komen ook de circulaire aspecten van houtbouw aan bod.

Op de eerste dag geeft de Brit Andrew Waugh, architect en pionier of op het vlak van houtbouw, een lezing waarin hij zijn uitgebreide kennis over het onderwerp zal delen. Tijdens dag 2 wordt dieper ingegaan op de theorie en op relevante tools en wordt ook stilgestaan bij de structurele, akoestische, circulaire en brandveiligheidsaspecten van een middelhoge houtconstructie. Een praktijkgerichte workshop op dag 3 waarin een middelhoog gebouw in België herontworpen wordt in hout, sluit de masterclass af.

“De cursus combineert theorie met praktijkvoorbeelden en digitale tools en biedt zo een unieke kans om te netwerken rond en jezelf onder te dompelen in het ontwerpen en construeren van houtbouw”, vatten de organisatoren de masterclass samen.

Inschrijven voor de Masterclass Mid-rise Timer Architecture kost 185 euro voor onderzoekers en 325 euro voor andere geïnteresseerden en kan nog tot en met 29 mei via deze link – opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Via dezelfde link vind je ook nog meer informatie over de cursus.

Deel dit artikel:

Onze partners