Nieuw bij VIBE: consultatie circulair bouwen

Architecten die principes van circulair bouwen willen verwerken in hun projecten maar niet weten waar te beginnen, konden altijd al terecht bij VIBE, maar voortaan bedient die kennisinstelling hen nog meer op hun wenken, met consultaties circulair bouwen die speciaal op architecten gericht zijn.

Samen met de architect gaat VIBE in de interactieve consultatie- en cocreatiesessie dieper in op zijn circulaire bouwproject. “We definiëren samen de visie en de ambitie van het project. Samen denken we na over de mogelijke toekomstscenario's van het project, de ontwerpstrategieën en het mogelijke hergebruik van bouwmaterialen en -producten. Door die geïntegreerde aanpak onderscheidt het project zich zeker op het vlak van circulair bouwen”, klinkt het bij het kennisinstituut. “Zeker wie geen tijd heeft om een langdurige of intensieve opleiding over circulair bouwen te volgen, heeft baat bij de sessie. Met hapklare tips en tools helpen we iedere architect op weg. Op minder dan een dag tijd kan hij die praktisch toepassen op zijn project.”

Wie de interactieve consultatiesessie wil inplannen of gewoon eens wil sparren over de concrete mogelijkheden, kan contact opnemen met Yara Helsen van VIBE door een mailtje te sturen naar yara.helsen@VIBE.be.

Deel dit artikel:

Onze partners