Nieuwe versie Tinnef-tafeltje is gemaakt van gerecycleerde yoghurtpotjes

Skandiform, een van de designmerken van Kinnarps, heeft zijn gamma Tinnef-bijzettafeltjes uitgebreid met een versie met een blad dat volledig gemaakt is uit 100% gerecycleerde yoghurtpotjes.

Zo’n jaar geleden presenteerde Skandiform de Tinnef-bijzettafeltjes. Het was de Zweedse architecte Charlotte von der Lancken die het tafeltje ontwierp. Voor het tafelblad maakte ze gebruik van de unieke decoratieve panelen die het bedrijf Smile Plastics voor de designindustrie maakt uit afval. Von der Lancken koos voor ket Kaleido-paneel, gemaakt uit 100% gerecycleerde petflessen. 

Nu krijgt het Tinnef-tafeltje – Tinnef is het Jiddische woord voor afval – er dus een zusje bij. Deze keer koos von der Lancken, op wie Kinnarps opnieuw een beroep deed, voor een blad dat Smile Plastics maakt uit gerecycleerde yoghurtpotjes. Smile Plastics gebruikt zowel de potjes als de dekseltjes, waardoor het blad bijna een marmerlook krijgt.

Net als bij de oorspronkelijke versie is ook nu weer elk tafelblad uniek en wordt het een echte eyecatcher in elke ruimte mét een prachtig circulair verhaal.

Deel dit artikel:

Onze partners