Nog enkele plaatsen vrij voor event circulair aanbesteden met lancering Circubestek en Cabrio

Palindroom, VIBE en BLIEBERG architects of a circular economy organiseren op 1 juni op de productiefaciliteit van BC materials in Brussel een event rond circulair aanbesteden. Daarin zullen ze ook de productendatabank van hun gezamenlijk project Circubestek voorstellen. Ook het Cabrio-project van BLIEBERG, dat lokale overheden toont hoe ze projecten met succes circulair kunnen aanbesteden, zal worden toegelicht. Wie erbij wil zijn, moet snel zijn, want er zij nog maar 5 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via de link onderaan dit artikel.

Het event, dat gratis is, bestaat naast een voorstelling van Cabrio en de productendatabank van Circubestek, een platform waar voorschrijvers gemakkelijk bestekteksten kunnen terugvinden van circulaire bouwmaterialen en -technieken, ook uit een panelgesprek rond circulair aanbesteden. Rik Neven, zaakvoerder van Palindroom, modereert dat gesprek. In het panel zetelen met Kris Blykers van BLIEBERG, Nicolas Coeckelberghs van BC materials, Chris Van de Voorde van JUUNOO, Jan Kalhöfer van Stramien en Wim Van Aerschot van AG Stadsontwikkeling Leuven, zowel fabrikanten en architecten als een ontwikkelaar die al de nodige ervaring hebben met circulair bouwen. BC materials zal ook een nieuw product voorstellen en de aanwezigen rondleiden doorheen zijn gebouwen.

Het volledige programma ziet eruit als volgt:

  • 14 uur: ontvangst;
  • 14.30 uur: toelichting Cabrio;
  • 14.50 uur: toelichting (productendatabank van) Circubestek;
  • 15.10 uur: panelgesprek rond circulair aanbesteden;
  • 15.40 uur: voorstelling nieuwe leemstenen van BC materials;
  • 16 uur: rondleiding in de werkplaatsen van BC materials;
  • 16.30 uur: koffie en netwerkmoment.

Het aantal genodigden is beperkt tot 50. Een van de laatste plaatsjes bemachtigen kan via deze link. De productiefaciliteit van BC materials ligt naast de gebouwen van het bedrijf, langs de Havenlaan 104 in Brussel.

Zowel het Circubestek- als Cabrio-project konden rekenen op financiële steun van Vlaanderen Circulair.

Deel dit artikel:

Onze partners