Ontdek Evergreen®, een circulair en duurzaam gevelbekledingssysteem

Op Architect@Work te Kortrijk stelde Outdoor Wood Concepts® begin mei een nieuwe innovatie voor: Evergreen®, een circulair en duurzaam gevelbekledingssysteem met architecturale allures. Het is een horizontaal gevelconcept waarbij de houten massieve profielen afgewisseld worden door een custom made aluminium profiel. Evergreen® valt op door een strakke en zuivere vormgeving.  

Evergreen® is een duurzaam gevelbekledingssysteem met architecturale allures. Het is een horizontaal gevelconcept waarbij de houten massieve profielen afgewisseld worden door een custom made aluminium profiel. Evergreen® valt op door z’n strakke en zuivere vormgeving en is zowel geschikt voor interieur als exterieur. U wilt een levendige afwisseling van brede en smalle houten planken? Personaliseren van uw gevel is maar één van de troeven van Evergreen®.

Het gepatenteerde montagesysteem is uniek en ingenieus, want het hout wordt niet beschadigd bij bevestiging en is na afbraak nog steeds in perfecte staat. Er worden immers geen spijkers of schroeven in het hout aangebracht. U kunt het dus eenvoudig hergebruiken of verhuizen! Deze horizontale houten bekleding kunt u in diverse breedtes verkrijgen en bijgevolg personaliseren.

 

Op maat van elk project

Evergreen® is beschikbaar in 4 houtsoorten (Accoya® FSC®, W.R Ceder gevingerlast 100% PEFC, Thermogemodificeerd Grenen 100% PEFC, Padoek FSC® op aanvraag). 

Gebruik de handige webtool voor het maken van ad randomsimulaties van een Evergreen® gevel en krijg onmiddellijk een gevelaanzicht en een indicatieve kostprijsberekening. 

Deel dit artikel:

Onze partners