Ook niet-leden welkom op demomarkt Green Deal Circulair Bouwen aanstaande donderdag

Op de volgende actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen, aanstaande donderdag in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel, organiseert Möbius een demomarkt voor circulaire materialen, producten en technieken. De markt kan ook bezocht worden door architecten of bouwheren – of andere bouwprofessionals – die geen lid zijn van de Green Deal Circulair Bouwen. Inschrijven is wel verplicht.  

Bij de volgende actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen staat de rol van de materiaalproducten- en leveranciers centraal. Op een interactieve demomarkt krijgen zij die dag dan ook de kans om hun materialen, producten of technieken in de kijker te zetten. Van 15.30 tot 17 uur zullen ook niet-leden van de Green Deal Circulair Bouwen de demomarkt kunnen bezoeken. Ze moeten zich daarvoor wel inschrijven. Dat kan via deze link.

Let wel: indien het aantal inschrijvingen hoger is dan de capaciteit van de demonstratiemarkt, wordt voorrang gegeven aan de deelnemers van de Green Deal Circulair Bouwen. Mocht dat zo zijn, ontvangen de niet-leden na hun inschrijving nog een bericht.

Aan de actiedag zelf, de tweede van dit jaar, kunnen zoals de traditie inmiddels betaamt, enkel leden van de Green Deal Circulair Bouwen deelnemen.

Deel dit artikel:

Onze partners