Op maat gemaakte belcel van JUUNOO in New Yorks kantoor

Dat de vraag naar circulaire wanden en boxen groeit, bewijst JUUNOO. Het bedrijf was enkele jaren geleden nog een start-up, maar is intussen ook actief in Amerika. Een mooie referentiecase aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is het kantoor van Industrious in New York, waarvoor JUUNOO een op maat gemaakte belcel mocht leveren.

Volgens JUUNOO zaakvoerder Chris Van de Voorde zijn er in Amerika nog heel wat bakens te verzetten op het vlak van circulair bouwen. Daarom mag Industrious met zijn keuze voor JUUNOO gerust een circulaire pioniersrol worden toegedicht.

Het bedrijf is met meer dan 160 locaties een van de grootste aanbieders van coworking spaces in de VS. Om zijn leden een nog betere werkervaring aan te bieden, was het op zoek naar geluidsdichte belcellen. Zo wil Industrious niet alleen de privacy, maar ook de concentratie en productiviteit binnen zijn kantoren verhogen.


Stijlvolle oplossing

Wie ooit al een Industriouskantoor binnenstapte, weet dat design een grote rol speelt in het ontwerp ervan. Bij Industrious vind je geen traditionele werkplekken, maar inspirerende locaties die zin geven om aan de slag te gaan. Die visie wilde het bedrijf ook graag weerspiegeld zien in de belcellen.

Uiteindelijk bracht JUUNOO dus de oplossing met een op maat gemaakte belcel die perfect past binnen het interieur én ook nog eens voldoet aan de laatste akoestische en innovatieve eisen. De box is volgens JUUNOO zelf de perfecte mix van stilte, comfort én stijl, waarin professionals hun productiviteit de vrije loop kunnen laten gaan. En dat midden in de drukte van een coworking space.

“Intussen zijn we bezig met een soortgelijk project voor een andere kantoor van Industrious in New York”, vertelt Maxime De Scheemaeker, salesverantwoordelijke voor de VS. “Dat wordt eind deze maand opgeleverd. We kregen ook al de vraag belcellen te leveren voor andere regio’s in de VS en worden ook actief betrokken bij de uitbreiding van Industrious richting Europa.”

Naast op maat gemaakte boxen biedt JUUNOO met de Probox Uno, Probox Duo en Probox Quattro ook bel- of vergaderboxen met standaardafmetingen aan. De boxen vormen een aanvulling op het gamma demonteerbare wanden waar het allemaal mee begon. Alle info over die verschillende boxen vind je hier.

Deel dit artikel:

Onze partners