Oprichter Circubuild Rik Neven te gast in Bao Podcast

Rik Neven, zaakvoerder van Redactiebureau Palindroom en oprichter van de websites Architectura en Circubuild, was onlangs te gast in Boa Podcast, de podcast van Bao Living. Een uur lang mocht hij er – in het Engels – praten over zijn geesteskinderen en zijn fascinatie voor architectuur en (circulaire) bouw. 

In de maandelijkse podcast met gasten die steevast iets met de bouwsector te maken hebben, beschreef Neven hoe een eerste duojob als redacteur bij Livios en hoofdredacteur van het magazine Bouwen aan Vlaanderen hem bracht tot de oprichting van de website Architectura en het daaraan gekoppelde Palindroom, een redactiebureau gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor en over de architectuur- en bouwsector.

Daarnaast vertelde hij ook over de evolutie van zijn redactiebureau naar een contentbureau, met onder meer een eigen podcast en diensten als het organiseren van bouwgerelateerde webinars, en over hoe duurzaamheid in de breedste betekenis van het woord voor hem altijd belangrijk is geweest en bijna vanzelfsprekend heeft geleid tot de oprichting van Circubuild, een website gewijd aan circulair bouwen. 

De podcast herbeluisteren én herbekijken kan via de YouTube-video in dit artikel. Ook via Spotify en Apple Podcast is het interview te herbeluisteren.

Deel dit artikel:

Onze partners