Registreer je voor ons webinar over circulaire kantoorinrichting

Circubuild organiseert op dinsdag 25 april van 10.30 tot 12 uur een gratis en interactief webinar over circulaire kantoorinrichting. Een panel van specialisten zal zich buigen over alle vragen rond circulariteit in kantoren, een thema dat niet alleen past binnen duurzaam bouwen, maar ook aan belang wint nu steeds meer bedrijven flexibel werken omarmen en corona de voordelen van thuiswerk heeft aangetoond. Registeren voor het webinar kan via deze link – de teller staat nu al op meer dan 150 registraties.

Nergens veranderen de bezetting en indeling zo veel als in kantoorgebouwen. Zijn kantoren daarom de plaats bij uitstek om de voordelen van circulair bouwen optimaal tot hun recht te laten komen? Hoe pak je concreet een circulaire inrichting van een kantoor aan? En lenen kantoren zich meer dan andere gebouw(ruimt)en tot de toepassing van product as a service? Het zijn slechts enkele vragen die we zullen voorleggen aan een panel van specialisten in het gratis en interactief webinar dat wordt uitgezonden vanuit ’t Centrum, het circulaire kantoorgebouw van Kamp C in Westerlo.

Het panel wordt gevormd door:


Programma

Het webinar zal volgende cases belichten:

Deze thema’s komen dan weer aan bod tijdens het panelgesprek:

  • circulariteit verhogen dankzij verplaatsbare wanden;
  • light as a service, floor as a service en andere as a service-modellen;
  • hoe meubilair zo lang mogelijk in de kringloop houden?;
  • welke zijn de belangrijkste drempels voor circulaire kantoorinrichtingen?;
  • circulair aanbesteden van kantooromgevingen;
  • circulariteit met betrekking tot de technieken in een kantoor.

Na registratie ontvang je een bevestingsmail met daarin de link naar de livestream.

Aan het webinar zijn ook twee speciale nieuwsbrieven en een podcast gekoppeld. In de nieuwsbrieven, die we op 4 april en 6 juni versturen, lees je meer over nieuwe oplossingen en projecten binnen het thema, in de podcast gaan we nog wat dieper in op het onderwerp.

Deel dit artikel:

Onze partners