Schrijf je in voor boeiend webinar 'Kantoor van de Toekomst'

Onder meer, maar niet alleen, omwille van COVID ziet het kantoor van morgen er totaal anders uit dan het kantoor van tien jaar geleden. En onze werkomgeving zal er binnen tien jaar ongetwijfeld weer totaal anders uitzien. Principes van het nieuwe werken geraken steeds beter ingeburgerd en ook in kantoren is de circulaire aanpak niet langer weg te denken. Redactiebureau Palindroom brengt over dat onderwerp op 28 september van 11 tot 12.30 uur een gratis en interactief webinar waarin het acht specialisten in de materie aan het woord laat. Ze geven hun visie over hoe het kantoor van de toekomst er moet en zal uitzien. Het webinar is een initiatief van drie bedrijven die elk vanuit hun eigen invalshoek concrete invulling geven aan het kantoor van de toekomst: JUUNOONnof en ERCO. Inschrijven voor het webinar kan via een speciaal aangemaakte website over het event

Het wordt een interactief webinar waarin het publiek ook zijn mening zal kunnen geven en vragen zal kunnen stellen aan de panelleden. Op basis van het webinar zal Redactiebureau Palindroom ook een whitepaper uitschrijven over het thema. Die kan je nu al aanvragen via de website over het event. 

Tijdens het webinar wordt diepen ingegaan op actuele vraagstukken zoals de invloed van COVID-19 op de werkomgeving, gezondheid op de werkvloer en circulariteit in de kantoorinrichting. Ook de vraag of het nieuwe en hybride werken (eindelijk) het nieuwe normaal wordt, wordt behandeld. 

Naast de sprekers van de initiatiefnemers die de initiatiefnemers afvaardigen Chris Van De Voorde (JUUNOO), Anne Lenaerts (Nnof) en Tristan Drieskens (ERCO) nodigt Redactiebureau Palindroom ook Liesbeth Reekmans (IDEWE), Jan Geysen (PUUR), Sofie Michiels (Stad Beringen), Xavier Suykens (Facilitair Bedrijf Vlaamse overheid) en Trees Verhoogen (Extensa) uit. Rik Neven van Redactiebureau Palindroom leidt het webinar in goede banen als moderator. Medialife neemt de technische aspecten voor zijn rekening.

Deel dit artikel:

Onze partners