Schrijf je in voor Circulair Real Estate 2021!

In Antwerpen gaat op 20 oktober de vierde editie van Circulair Real Estate door, een seminarie georganiseerd door Management Producties dat projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere actoren uit de bouw- en vastgoedsector samenbrengt om hen te inspireren rond circulair bouwen. Net als vorig jaar is Circubuild mediapartner van het event.

De exacte locatie ligt nog niet vast, maar het programma wel zo goed als: op 20 oktober gaat in Antwerpen de inmiddels al vierde editie van Circulair Real Estate door, een seminarie georganiseerd door Management Producties dat projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere actoren uit de bouw- en vastgoedsector samenbrengt om hen te inspireren rond circulair bouwen.

Zakia Khattabi, federaal minister van Klimaat, Leefmilieu, Duurzame Ontwikkeling en de Green Deal, zal haar visie toelichten met betrekking tot de Green Deal en hoe die zich verhoudt tot het realiseren van een circulaire bouweconomie. Joost Callens, voorzitter van Durabrik Group en CEO van Camino Group gaat dan weer dieper in op het spanningsveld tussen esthetisch en kwalitatief en betaalbaar bouwen en Sven Grooten, co-founder en architect bij B-architecten, zal uitleggen wat hem ertoe bewogen heeft zich uitsluitend te richten op het ontwerpen van aanpasbare of circulaire gebouwen. 

Daarnaast delen ook de volgende sprekers hun visie op de groeiende investeringen en opportuniteiten in circulair bouwen:

  • Joeri Beneens, CEO Bouw- en interieurbedrijf Beneens
  • Johan Klaps, CEO Madaster Belgium
  • Marina De Bie, Schepen van Stad Mechelen
  • Stéphanie Lomme, Country Manager Belgium Aedifica
  • Geert Verachtert, Director Strategy & Business Develepment groep Van Roey
  • Kathleen Helsen, Gedeputeerde van Provincie Antwerpen
  • Sven Janssens, CEO Home Invest Belgium

Moderator van dienst is naar goede gewoonte Brigitte Mouligneau, transitiemanager Circulaire Economie bij Vlaanderen Circulair.

Tijdens het event, dat doorgaat van 12 tot 17.15 uur, vindt ook een nieuwe uitreiking van de Circubuild-award plaats, een prijs in het leven geroepen door deze website - mediapartner van Circulair Real Estate 2021 - die de verdienste erkent van mensen die pionierswerk lever(d)en op het vlak van circulair bouwen. 

Meer informatie over het programma en praktische info: www.circulairrealestate.com.

Online inschrijven kan via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners