Schrijf je in voor de studiedagen Circulair Bouwen van Management Producties

Management Producties organiseert dit jaar niet alleen een ‘gewone’ studiedag Circulair Bouwen, maar ook een studiedag genaamd Circulair Bouwen Advanced. “Omdat steeds meer mensen inmiddels al een eerste ervaring met het duurzame bouwprincipe achter de rug hebben”, motiveert de organisator van netwerkbijeenkomsten die keuze. Beide studiedagen worden zowel in het voorjaar als het najaar georganiseerd. Management Producties biedt een korting van 50 euro aan voor de vroege inschrijvers.

De studiedag Circulair Bouwen – where to begin gaat door op 19 april en op 20 september in de gebouwen van Kamp C in Westerlo. De studiedag richt zich op iedereen die aan de slag wil met circulair bouwen, maar nog niet weet waar te beginnen. De deelnemers krijgen ook een rondleiding door ’t Centrum, het nieuw circulaire kantoorgebouw van Kamp C.

Voor wie al enige ervaring heeft met circulair bouwen organiseert Management Producties op 24 mei en 23 oktober dus ook de studiedag Circulair Bouwen Advanced – the next step, op een nog nader te bepalen locatie in Vlaanderen. “Deze dag is bedoeld voor een bredere doelgroep, van bouwbedrijven en fabrikanten tot financiële en juridische organisaties”, aldus Management Producties. “Tijdens de studiedag gaan we dieper in op het ondernemen in de circulaire bouwwereld, de relevante Europese wetgeving en de financiële aspecten.”

Meer info raadplegen of je inschrijven voor (een van) de studiedagen kan via deze en deze link. Een studiedag bijwonen kost 749 euro, maaltijd inclusief. Als je gelijktijdig inschrijft voor de studiedag Circulair Bouwen en de Circulair Bouwen Advanced dan geldt de combinatieprijs van 1349 euro. Management Producties, dat op dit moment nog druk bezig met het samenstellen van de programma’s, biedt een korting van 50 euro aan voor de snelle inschrijvers. De korting kan geactiveerd worden met de code ‘studiecirculair50’.

Deel dit artikel:

Onze partners