Schrijf je in voor het slotevent van de Proeftuin Circulair Bouwen

Buildwise, VITO, de VUB en de UHasselt organiseren op dinsdag 18 april het slotevent van de Proeftuin Circulair Bouwen. Het event gaat door van 9.30 tot 16.30 uur in het nieuwe hoofdkantoor van Buildwise in Zaventem. Inschrijven is gratis.

De afgelopen vier jaar werd er in Vlaanderen dankzij de Green Deal Circulair Bouwen volop geëxperimenteerd met circulair bouwen. De Proeftuin Circulair Bouwen is een wetenschappelijk consortium gevormd door Buildwise, VITO, de VUB en de UHasselt dat getracht heeft de leerlessen daaruit te capteren en aan te vullen met eigen onderzoek om zo tot bruikbare inzichten, handvatten en aanbevelingen te kunnen komen voor de hele Vlaamse bouwsector en het beleid.

Die inzichten, handvatten en aanbevelingen zullen de initiatiefnemers nu presenteren op het gratis slotevent van de Proeftuin Circulair Bouwen. Benieuwd hoe we de belangrijkste knelpunten op vlak van beleid en praktijk op korte en lange termijn kunnen wegwerken? Wil je weten welke tools er voorhanden zijn om circulair bouwen in de praktijk te brengen?​ Ben je al aan de slag gegaan met circulair bouwen en klaar voor de volgende stap? Schrijf je dan zeker in voor het slotevent via deze link. Via dezelfde link kan je ook het hele programma raadplegen. Inschrijven voor slechts enkele onderdelen van dat programma is mogelijk.

Deel dit artikel:

Onze partners