Schrijf je in voor het webinar ‘Circulair bouwen van investeerder tot eindgebruiker’!

Dat de bouwsector de overslag moet maken naar een circulaire benadering, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Maar wat betekent dat voor de eindgebruiker én de investeerder? Welke invloed heeft die transitie op keuzes die de investeerder maakt bij het opstarten en ontwikkelen van een project? En welke zijn de financiële en juridische valkuilen? Om daar een antwoord op te vinden, brengen Schüco en Redactiebureau Palindroom op 19 oktober enkele specialisten samen in de gebouwen van Living Tomorrow in Vilvoorde voor een interactief webinar dat u gratis kan volgen. Inschrijven kan via deze link

Volgende sprekers schuiven aan: Jan Moens (Bureau Bouwtechniek), Joachim De Vos (Living Tomorrow), Jonas Voorter (UHasselt), Catherine Vangilbergen (Van Roey Vastgoed), Geert Michels (Schüco), Sunita Vanheers (SuReal), Jonas Waerniers (Houben) en Roos Servaes (Vlaanderen Circulair).

Moderator van dienst is Rik Neven (Redactiebureau Palindroom).

De locatie in Vilvoorde is niet toevallig gekozen. Naast het huidige Living Tomorrow opent volgend jaar immers de Living Tomorrow Innovation Campus, die innovatieve en te verwachten toekomstige toepassingen zal tonen aan het grote publiek. Schüco is – naast onder meer ook Sweco Belgium – een van de partners in dat circulaire project. Dat project zal dus zeker ook de revue passeren.

Deel dit artikel:

Onze partners