Schrijf je in voor webinar over correlatie modulair en circulair bouwen in Terhills Resort

Binnenkort opent Terhills Resort by Center Parcs in Dilsen-Stokkem officieel de deuren, een vakantiepark in het groen met een sterk duurzaam karakter. De sfeervolle woningen tonen hoe een modulaire opbouw kan bijdragen aan een andere meer circulaire manier van bouwen. Die correlatie tussen modulair bouwen en duurzaamheid vormt het uitgangspunt van een interactief webinar voor ontwerpers, aannemers en andere bouwprofessionals dat vier betrokken bouwbedrijven, EQUITONE, Machiels Building Solutions, Tectum en Willemen met ondersteuning van Redactiebureau Palindroom en Medialife op 22 juni organiseren. Het webinar kan gratis gevolgd worden door iedereen die zich vooraf inschrijft.

Het webinar, dat er kwam op initiatief van EQUITONE, Machiels Building Solutions, Tectum en Willemen, die alle een belangrijke rol hebben gespeeld bij de realisatie van het opmerkelijke project, wordt interactief aangepakt: het publiek zal de mogelijkheid hebben zijn mening te geven en vragen te stellen. De organisatie en coördinatie is in handen van Redactiebureau Palindroom – het bureau achter deze website. Medialife neemt de technische aspecten voor zijn rekening.


Live vanuit Terhills Resort

Het webinar, live uitgezonden vanuit Terhills Resort, is opgebouwd rond twee panelgespreken en start met een interview met de opdrachtgever. Volgende sprekers schuiven aan: Dieter Froyen (Willemen), Filip Vercauteren (Machiels Building Solutions), Lennert Schreurs (Tectum), Maarten Milis (EQUITONE), Aline Vergauwen (WTCB), Ruben Braeken (B+ architecten/MOSARD), Koen Nulens (LRM) en Jan Paul Bron (Zeelenberg Architectuur, ontwerper van Terhills Resort). Moderator van dienst is Rik Neven, zaakvoerder van Redactiebureau Palindroom.


Whitepaper

Na het webinar zal Redactiebureau Palindroom een whitepaper schrijven over de correlatie tussen modulair en circulair bouwen. Een exemplaar aanvragen, kan nu al, via deze link. Via dezelfde link vind je ook meer info over het webinar en kan je je inschrijven. Opgelet: inschrijven via het aangemaakte event op LinkedIn volstaat dus niet!


Hoog aantal inschrijvingen

En al wel wat mensen deden dat: de teller staat momenteel op zo'n 300 inschrijvingen. Een aantal dat waarschijnlijk nog zal oplopen, aangezien via LinkedIn al zo'n 550 mensen te kennen gaven het webinar te zullen bijwonen. Duidelijk een teken dat het een project is dat tot de verbeelding spreekt en het thema - de correlatie tussen modulair en circulair bouwen - velen weet te boeien.

Deel dit artikel:

Onze partners