Schrijf je – met korting! – in voor Circulair Real Estate 2023

Over exact een week, op donderdag 12 oktober, gaat in Greenhouse BXL in Diegem de zesde editie van Circulair Real Estate door, een jaarlijks evenement georganiseerd door Management Producties dat projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere actoren uit de bouw- en vastgoedsector samenbrengt om hen te inspireren rond circulair bouwen. Circubuild is ook dit jaar weer mediapartner van het event. Daarom zal net als vorig jaar een nieuwe overdracht van de Circubuild-award plaatsvinden tijdens het event en kunnen we via deze weg ook een korting op de deelnameprijs aanbieden.

De stappen die we maken zijn misschien nog klein, toch wordt het steeds interessanter om circulariteit toe te passen in de bouwsector. Niet alleen omdat bouwmaterialen schaarser en dus duurder worden, maar ook omdat hergebruik en zaken als remontabel bouwen uiteindelijk leiden tot een interessanter businessmodel voor vastgoedontwikkelaars.

De eerste circulaire vastgoedprojecten zijn of worden inmiddels afgerond. Wat kunnen we daaruit kunnen leren, kom je te weten op Circulair Real Estate 2023.


Korting van 100 euro voor Circubuild-lezers

De verschillende experten ter zake die er het woord zullen nemen, vertegenwoordigen het hele spectrum binnen de bouwsector: overheden, architecten, bouwheren, ontwikkelaars, investeerders …

Aan het einde van de dag zal Hans Buellens, bedrijfsleider van de schrijnwerkerij van Vanderstraeten (VDS) als actueel houder van de prijs de Circubuild-award doorgeven aan een nieuwe winnaar. De overdracht wordt bijzonder, want het zal de allerlaatste zijn. We hebben er met Circubuild voor gekozen de award daarna voor eeuwig op te bergen, met de voornaamste reden dat we van mening zijn dat circulair bouwen vandaag stilaan de stempel van pionierswerk heeft afgeworpen.

Het volledige namiddagvullende programma raadplegen kan via deze link. Via dezelfde link kan je ook inschrijven voor het event. Als mediapartner mag Circubuild zijn lezers een korting aanbieden van 100 euro op de deelnameprijs. Het enige wat je daarvoor moet doen, is in het inschrijvingsformulier de promotiecode CIRC100 invullen.

Deel dit artikel:

Onze partners