Tweede actiedag Green Deal Circulair Bouwen gaat online door op 19 mei

De tweede actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen gaat door op 19 mei. Door de coronacrisis gaat het event online door. 

De online actiedag gaat door van 9 tot 16 uur. In de voormiddag presenteren drie keynotesprekers hun visie op digitalisering en standaardisatie als stap naar circulair bouwen. Herman Van Bolhuis (BouwLAB R&DO) zal het hebben over de impact van technologie op het (circulaire) bouwproces, Luc François (WTCB) geeft in zijn sessie 'Bouwindustrialisatie als katalysator voor circulair bouwen?' de resultaten van zijn denkoefening én slaat de brug tussen industrialisatie van de bouw en het circulair gedachtegoed en Johny Verstegen en Ruben Braeken (Mosard) lichten tijdens hun keynote 'BIM-industrialisatie – meer circulair ontwerpen en efficiënt bouwen' hun circulair ontwerp- en bouwsysteem toe waarmee ze de volledige bouwketen aan elkaar willen linken.

In de namiddag gaan interactieve workshops door gespreid over twee tijdsblokken. 

Het volledige programma kan je hier bekijken. Inschrijven kan via deze link. Na het inschrijven ontvang je een link om deel te nemen aan de actiedag.

Deel dit artikel:

Onze partners