VIDEO: Colruyt Group experimenteert met circulair bouwen

Colruyt Group Technics & Real Estate, de technische en vastgoedpoot van de Belgische warenhuisketen, zet al geruime tijd in op circulair bouwen in zijn (ver)bouwprojecten. Het werkt daarvoor samen met bedrijven die innovatieve bouwmaterialen en -methodes ontwikkelen en uittesten in de projecten. In een video legt Colruyt Group Technics & Real Estate uit hoe zo’n samenwerking verloopt.

Colruyt Group is een dankbare partner voor (jonge) bedrijven met een innovatieve circulaire bouwoplossing. Ze staat er namelijk voor open in haar bouwprojecten die oplossingen te testen om ze uiteindelijk samen met de fabrikant te verbeteren.

Een van de producten waar Colruyt Group Technics & Real Estate mee werkt, zijn de circulaire binnenwanden van JuuNoo. “Toen we er twee jaar geleden begonnen mee te werken, waren de JuuNoo-wanden ook al een heel goed product, maar door onze feedback, zijn de wanden zelfs nog beter geworden”, vertelt Ivo Van Zandweghe, projectmanager bij Colruyt Group Technics & Real Estate, in het filmpje.

“Als ondernemer moeten we iets gaan doen voor onze planeet”, reageert zaakvoerder van JuuNoo Chris Van de Voorde daarop. “We moeten nieuwe businessmodellen gaan uitvinden die ervoor zorgen dat ecologische oplossingen de logische oplossingen worden. En dat voel ik ook heel hard bij de mensen van Colruyt Group.”

Deel dit artikel:

Onze partners