VinylPlus Product Label toegelicht in Masterclass Duurzaamheidslabels

Centexbel-VKC, kenniscentrum voor de textiel- en kunststofverwerkende industrie, organiseert op 8 juni onder de naam Masterclass Duurzaamheidslabels een webinar over duurzaamheidslabels voor textiel- en kunststoftoepassingen. Ook het VinylPlus Product Label zal er worden toegelicht.

Het doel van het webinar is de deelnemers informeren over de certificeringen, vereisten, normen en wetgevingen rond de verschillende duurzaamheidslabels. Zo zal Vincent Stone, Technical and Environmental Senior Manager bij VinylPlus, in de voormiddag het VinylPlus Product Label voor PVC-bouwproducten presenteren. Hij zal het daarbij onder meer nog eens hebben over de recente erkenning van het label in BREEAM als Responsible Sourcing Certification Scheme, over de erkenning door het Federale Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO) als geschikt om te integreren in bestekteksten voor overheidsopdrachten, en over de erkenning door het label Duurzaam Schrijnwerk.

Het volledige programma van de Masterclass Duurzaamheidslabels vind je hier. Langs dezelfde link kan je je ook inschrijven.

Deel dit artikel:

Onze partners