Akoestiekfabriek

logo Akoestiekfabriek

Akoestiekfabriek

Sylvain Denayerstraat 51

1070 Anderlecht

België

Akoestiekfabriek creëert akoestische langetermijnoplossingen die mensen optimaal laten presteren, met minder gezondheidsproblemen en meer productiviteit en comfort tot gevolg.

Akoestiekfabriek ontwerpt zijn oplossingen op circulaire wijze. Dat betekent voor de fabrikant in de eerste plaats een grote focus op kwaliteit zodat de producten generatieslang kunnen meegaan. Akoestiekfabriek garandeert die continue kwaliteit van zijn oplossingen met metingen voor en na plaatsing die de klant grafisch een duidelijk beeld geven van de impact van de oplossingen op de nagalmtijd.

Daarnaast geeft de fabrikant akoestisch geluidsisolatiemateriaal dat het redt van de afvalberg een tweede leven door het te verwerken tot kwalitatieve nieuwe akoestische producten. De producten van Akoestiekfabriek bestaan voor zo'n 90% uit herwerkte gerecupereerde rotswolpanelen. Het mdf dat gebruikt wordt voor de kaders, bestaat dan weer voor een deel uit resthout.

Ten slotte zijn de oplossingen van Akoestiekfabriek zo ontworpen dat ze kunnen worden afgehangen, middels specifieke afhangsets. Daardoor kunnen ze schadeloos gedemonteerd worden om integraal te worden hergebruikt. Ook de afhangsets zelf kunnen worden hergebruikt.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Akoestiekfabriek